Terug

Waar kan ik mijn caravan wassen in Rotterdam of in de buurt?

Ad de Heus

Na weer van stalling te hebben gehaald mijn caravan wil ik graag weten waar ik mijn caravan grondig van buiten kan laten wassen. Zelf woon ik in een flat en om met emmer voor emmer naar beneden te gaan zie ik niet zo zitten. Mocht het mogelijk zijn om het zelf te doen wil ik dat best, zo niet wat zijn de kosten om het te laten doen. Graag zie ik uw reactie tegemoet.


1 Antwoord

Antwoord van Truckwash 1 Roosendaal & Rilland

Ad,

Caravans kunt u óf zelf wassen in een daarvoor geschikte Doe-Het-Zelf wasbox óf kunt u laten wassen in de meeste truckwashes. Het is voor een truckwash niet echt core-business maar als het regent willen ze vaak wel even tijd maken voor dit soort dingen.

Mijn advies is wel om exact aan te geven wat u wilt. Als u weet dat het  dak ontzettend vies is kunt u even vragen of ze een trapje naast de wagen willen zetten om even met de hand het dak mee te doen. (Met een machine het dak laten wassen is sterk af te raden vanwege allerlei attributen die erop zitten). Hoe beter u aangeeft wat u wilt hoe blijer u met het eindresultaat zult zijn.

In Rotterdam kunt u volgens mij wel terecht bij Truckwash Rotterdam (www.truckwashrotterdam.nl).

Suc6!

Joan