Mcar'e


Jongkoenstraat 4 3252 AV Goedereede

Over Mcar'e

Het begon allemaal in 2003, waar mijn passie voor auto’s startte. Het normaal wassen steeds verder uitbreiden. Van handmatig poetsen naar machinaal poetsen. Steeds een stapje verder om net dat extra glans te krijgen. Het is mijn passie in het verzorgen van voertuigen. In al die jaren heb ik verschillende cursussen en proeven gevolgd, om te komen tot het niveau waar ik mij nu bevind. Zelfs vandaag de dag nog verdiep ik mij in de mogelijkheden van het detailleren.
Maar wat is Detailleren eigenlijk, en waarom is Mcar’e anders dan een normaal “poetser”?
Poetsen en Detailen het lijkt het zelfde, maar dat is het niet. Althans in de wereld van Auto Detailler. Uitzonderingen daargelaten, zijn autopoetsbedrijven eigenlijk alleen maar geïnteresseerd in 1 ding: zoveel mogelijk auto’s “poetsen” in zo min mogelijk tijd, het gaat om de kwantiteit en niet om de kwaliteit. Hier het word het meeste mee verdient. Om een auto in zo kort mogelijke tijd te laten glanzen gebruikt men producten waar zogenaamde “fillers” in zitten, deze verdoezelen de aanwezige krasjes en hologrammen in de lak. Als u de auto ophaalt is het resultaat geweldig, enkele weken en wasbeurten later bent u waarschijnlijk iets minder blij met het resultaat. De krasjes zijn terug en in het ergste geval heeft de autopoetser uw lak voorzien van hologrammen door een verkeerde techniek te gebruiken of andere oorzaken. In dat geval is goedkoop, duurkoop.
Een Detailer bekijkt de lak van de auto goed en bepaald aan de hand daarvan de te volgen stappen. Was krasjes worden echt verwijderd en grotere krassen worden minder zichtbaar als dat mogelijk is. Er worden geen onderdelen van de buitenzijde van de auto vergeten, banden, velgen, wielkasten, vrijwel alles komt meestal aan bod (afhankelijk van de behandeling die u kiest). De glans na een detail beurt zal beter zijn en langer houden (mits goed onderhouden). Een Detailer doet dit vaak uit passie voor het vak, en gaat voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit.
Dat is waar MCar’e voor staat, al meer dan 15 jaar

Mcar'e in het kort

Was- / reinigingsmogelijkheden

Automatten reinigen
Bodemwassing
Dashboard reinigen
Droging
Glascoating
Handmatig wassen
Hogedruk reiniging
Laten poetsen
Polijsten
Stofzuigen
Velgen
Vrachtwagenreiniging
Wax

Zaterdag geopend

Ja

Onze locatie

Mcar'e


Jongkoenstraat 4 3252 AV Goedereede