Auto Clean Willems


bijsterhuizen 3011 D 6601 LP Wijchen
0243440073 Klik om te bellen

Over Auto Clean Willems

NIEUWSBRIEF:
Steeds vaker zijn koplampen niet voorzien van glas, maar transparant kunststof. Dat gaat op den duur verweren, waardoor de lichtdoorlaatbaarheid vermindert en de auto minder fraai oogt. Een nieuwe koplamp is duur. Een veel goedkoper alternatief is het laten polijsten van de koplampen.
De kunststof ruit van moderne koplampen is voorzien van een dunne coating, die na verloop van tijd verkleurt en dof wordt door de invloed van zonlicht en aantasting door pekel, reinigingsmiddelen en vuil. De lichtopbrengst van de koplamp vermindert hierdoor aanzienlijk.
Polijsten en coaten
Het herstelproces neemt circa 15 tot 30 minuten in beslag en bestaat uit een aantal stappen: verwijderen van de oude coating, polijsten, reinigen en aanbrengen van een nieuwe hoogwaardige UV-bestendige polymeerwax. Na de behandeling ogen de koplampen weer als nieuw. De koplamp hoeft voor de behandeling niet gedemonteerd te worden, dat spaart veel tijd.

Bijna alle type auto's hebben dit probleem, van een dure Mercedes E-klasse, BMW, Audi tot een Fiat Punto of Nissan Micra. De hoofdoorzaak is blootstelling aan UV-straling die afkomstig is van de zon. Dat verklaart ook dat het dof worden vrijwel altijd aan de bovenkant van de lamp begint.
Daarom is het van groot belang dat de koplamp na de behandeling voorzien wordt van een bescherming in de vorm van een UV-werende polymeersealant.
Andere invloeden die ook meewerken aan het verweringsproces zijn pekel, zure regen, steenslag en de wasstraat. De bovenste laag van het kunststof veranderd van structuur, daarom is polijsten alleen geen oplossing. De laag moet permanent verwijderd worden om echt van het probleem af te komen. 
De behandeling die uitgevoerd wordt is veel meer dan alleen maar koplampen cleanen, polijsten, koplampen schoonmaken of koplampen poetsen.
Eerst wordt de verweerde aangetaste toplaag van de koplamp in 4 stappen verwijderd. Daarna wordt de dan doffe koplamp voor een goed resultaat met 2 machines weer helder en glanzend gemaakt. Het oppervlak is nu spiegelglad waardoor de UV-beschermlaag die aangebracht wordt goed hecht aan het oppervlak en weer voor lange tijd beschermt. Zo blijven uw koplampen weer voor jaren mooi en kunt u blijven profiteren van een goede lichtopbrengst, een mooi uiterlijk en een (wat de lampen betreft) probleemloze APK-keuring.

De lampen hoeven voor deze behandeling niet gedemonteerd te worden. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
Met vriendelijke groet,
Rob Willems
Auto Clean Willems
Bijsterhuizen 3011 D
6604 LP Wijchen
0243440073

Foto's

Was- / reinigingsmogelijkheden

Automatten reinigen
Dashboard reinigen
Droging
Glascoating
Handmatig wassen
Hogedruk reiniging
Keramische Coating
Laten poetsen
Polijsten
Stofzuigen
Velgen
Wax

Onze locatie

Auto Clean Willems


bijsterhuizen 3011 D 6601 LP Wijchen
0243440073 Klik om te bellen