Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen

Car Wax, wie zijn wij?

“Uw auto gaat af en toe naar de garage voor technisch onderhoud, maar reinigen moet ook gebeuren. Heeft u zelf geen zin in deze karwei of heeft u er het materiaal niet voor? Woont u op een flat? Of mag u het afvalwater niet zomaar in de riolering lozen?”

“Uw auto gaat af en toe naar de garage voor technisch onderhoud, maar reinigen moet ook gebeuren. Heeft u zelf geen zin in deze karwei of heeft u er het materiaal niet voor? Woont u op een flat? Of mag u het afvalwater niet zomaar in de riolering lozen?”

Car Wax heeft de oplossing!
Car Wax is gespecialiseerd in professionele autoreiniging. En dit doen zij dan ook heel grondig. Aan de buitenkant worden ramen, koetswerk, velgen, wieldoppen, banden, wielkasten en bumpers gepoetst. Ook paintcleanen, polieren, waxen en drogen staan op het menu. Bij de meeste wasstraten moet u de binnenkant zelf reinigen. Car Wax daarentegen wast ook de binnenzijde van de ramen, het dashboard, de bekleding, de tapijten, de autozetels,de bodem en de kofferruimte. Hangt er een reukje aan uw wagen, dan kunnen zij die geur ook uit auto verwijderen met een ozonbehandeling.

Ook aan het milieu wordt gedacht...
In hun atelier pakken ze uit met professioneel materiaal, daardoor kan Car Wax altijd een onberispelijke service verlenen. “Een auto reinigen is immers vakwerk! Waarom de levensduur en aantrekkelijkheid van uw wagen in gevaar brengen omdat u geen tijd, materiaal of zin heeft om hem te poetsen? Wij doen het gewoon voor u! Bovendien denken we aan het milieu door het gebruiken van milieuvriendelijke producten”, zegt Jean-Luc Feierabend uitbater van Car Wax.

Duurzame diamantharde lakverzegeling !
Car Wax is specialist in lakverzegelingen, meer specifiek een duurzame diamantharde lakverzegeling (kwaliteitsgarantie). Deze lakverzegeling bestaat uit microfijne deeltjes (door verbinding homogene beschermlaag) en bevat géén polijstende grondstoffen. Lakverzegeling voorkomt kleurvervaging (metallic én standaard), behoudt langdurig de originele (hogere & diepe) glans, voorkomt veelal hechten van insecten op de laklaag en beschermt de lak optimaal, tegen schadelijke (weers)invloeden (UV-straling, zure regen, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil).

Seizoen Formules
In hun assortiment Car Welness hebben ze o.a. de Winterformule en Lentebeurten. Beide aan onklopbare tarieven (vanaf 55 euro).

Heeft u een probleem om terug naar huis te gaan wanneer u de wagen brengt?
Car Wax brengt u terug en komt u ophalen wanneer uw wagen klaar is. Indien u geen tijd heeft om u te verplaatsen naar hun werkplaats komen zij uw wagen zelf ophalen!

Op January 21, 2011


Ingediend door Mobiele Car Wax

Volkslaan 25, Menen