Abosscleaning


Havenweg 4 4131 NM Vianen
0644559677 Klik om te bellen

Over Abosscleaning

Mijn naam is Arjan Boss en ik ben eigenaar van Autopoetsbedrijf ABossCleaning. ABossCleaning is een professioneel autopoetsbedrijf. Wij werken voor bedrijven en voor particulieren in Vianen en omstreken.

Mijn bedrijf bestaat sinds 2008 en is gespecialiseerd in de complete reconditionering van zowel het interieur als het exterieur van uw personenauto, bestelauto, vrachtwagen, motor, boot, jacht, caravan en camper. Na een behandeling bij ABossCleaning van uw voer- of vaartuig is deze weer in showroomstaat.

Als u een goede indruk van onze werkwijze wilt hebben, kijk dan gerust verder op onze site onder het hoofdstuk "werkzaamheden" in de keuzebalk.

Wij garanderen goede kwaliteit, service en garantie op al onze werkzaamheden en producten. Wij bieden diverse behandelingen aan zowel voor interieur als exterieur. Door onze lage bedrijfskosten garanderen wij een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wij zien u graag komen voor een vrijblijvende taxatie in onze vestiging te Vianen. Onder het genot van een kopje koffie bekijken wij de mogelijkheden.

Foto's

Onze vestiging in Vianen

Abosscleaning in het kort

Was- / reinigingsmogelijkheden

Automatten reinigen
Dashboard reinigen
Droging
Hogedruk reiniging
Laten poetsen
Stofzuigen
Velgen
Wax

Zaterdag geopend

Ja

Onze locatie

Abosscleaning


Havenweg 4 4131 NM Vianen
0644559677 Klik om te bellen